Mina data---------Mål---------Träningsplan---------Motionskajaken---------Paddel---------Förkyld---------H-båt---------Kajakprovardag

måndag 20 september 2010

KAJAKPROVARDAG

Lördagen den 2 oktober klockan 10.00 i Skärhamn på Gråskärsbadet (vid Nordiska Akvarellmuseet) tänker vi träffas och provpaddla varandras kajaker och kanske bada ;-)

Föranmälan är inte nödvändig men uppskattas. Lämna en kommentar här eller i tråden på Utsidan.

Det finns en långgrund sandstrand, flytbrygga, skyddade vatten, nära till parkeringar och bara 1 km till utsidan och vågor. Dessutom en vacker liten skärgård och nära till matställen.

Välkomna!

5 kommentarer:

  1. Tyvärr får jag lämna återbud nu på lördag! Men ska verkligen försöka till nästa år för jag hoppas verkligen det blir en årligen återkommande provpaddlingsträff!

    /Janne med dom långa snabba vita....

    SvaraRadera
  2. Synd att du inte fick ihop det. Det vore roligt om vi kunde få till en vår och en höst propaddlingsträff. Jag skall försöka få till ett bredare underlag.

    SvaraRadera
  3. Marcus Gunnarsson3 oktober 2010 kl. 10:32

    Tackar så hjärtligt för testandet. Känns som man fick använda lite oanvända muskler för att hålla balansen i vissa av ekipagen. Roligt att vara tillbaka på noll i säkerhet, för att sen avancera i en brant inlärningskurva. Hoppas på lite bilder här så småningom:)) Själv har jag lagt några på FB. /Marcus Gunnarsson

    SvaraRadera
  4. Ja det hade varit jättekul se nån bild/text från 1:a provpaddlingsträffen! Antar ni hade jättetrevligt ;-)

    /Janne

    SvaraRadera
  5. Kul med bilderna på utsidan.se. Har du mer info om hur många som kom och några utlåtanden?

    SvaraRadera