Mina data---------Mål---------Träningsplan---------Motionskajaken---------Paddel---------Förkyld---------H-båt---------Kajakprovardag

torsdag 20 maj 2010

En tävlingskanot

En helt underbar kväll. Varm, solig och vindstilla. Första paddlingen utan våtdräkt i år och det gjorde jag i en Struer Hunter! Jag badade inte, visst fuskade jag men ändå. Filmade första vändan för att kunna komma ihåg hur skönt det var och det var det också. Jag svävar bland de obefintliga molnen. Tänk att jag har köpt en tävlingskajak. Trä gör mig glad och ännu mer trä som är vackert formgivet. Fören är mycket tilltalande i profil, lite höknäst. Ett helt underbart träarbete med många genomtänkta detaljer. Sittbrunnen är precis lagom stor och sitsen riktigt go vid första lilla turen. Rättvisare omdömen kommer när första ruset lägger sig.

Min provtur (obs lång och rätt så händelsefattig) http://www.youtube.com/watch?v=CWy6Fhr83ww

3 kommentarer:

  1. Klart imponerande! Lite svårt att se - men var du dopad under läppen? I så fall kanske det gav en viss topptunghet som kan undvikas ;-)

    SvaraRadera
  2. Tack, jag var helt övertygad om att jag skulle få mig ett bad och hade inte trott att jag skulle kunna paddla henne utan bara tänkt balansträna vid stranden. En riktig värmebölja för självförtroendet.

    SvaraRadera
  3. Very Nice, jag gillar handgjorda STRUER trä modell K1 "Hunter" ... Har ni den här Kajak just nu eller Bilder och Info?

    Tack för din massage ... Hälsningar från Berlin-City

    SvaraRadera